…perquè la vida, ja ho sabeu, si passa, fa soroll.

El gener ha fet fragor, la producció final del DEBAT A BAT, es va entregar on time i gairebé oblido donar la benvinguda al nou any amb tant d’enrenou. Les cinc criatures ja roden per les biblioteques de la XBM, la sisena de co-creació i virtual resta disposició del grup d’experts i expertes en  BATEGADES. Un final feliç que ha tingut com a banda sonora el soroll inquietant de tempesta llunyana que avui he descobert que porta per nom borinor.

Borinor em porta a borinot, recordo el seu bruzit tan característic i de retruc  penso en l’àvia. Sempre que veia passar un borinot ros, dibuixava un somriure d’orella a orella i  ens deia “bona sort”… i nosaltres seguiem jugant a l’era de casa i les tardes d’estiu eren tot un  girigall, els riures i les idees de bomber no s’aturaven… però ailas! si aquest petit insecte era negre, l’àvia el considerava un mal averany, no volia dir res de bo… i les nostres rialles es tornàven murmuri .

He trobat això : A la NASA hi ha un cartell que hi diu:

“Está comprobat que el borinot, aerodinàmicament, a causa del seu pes, la seva mida i el seu cos, no pot volar… però ell no ho sap”

Quin record… caram…! i quina troballa…

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s