Maratón de cuentos de Guadalajara

La Maratón de cuentos de Guadalajara és la festa de la paraula. Un cap de setmana   intens i esgotador, carregat de contes, d’amics, de kilómetres, de compartir, escoltar, riure … sense oblidar el fred i la son.  En Mario Cosculluela ho ha descrit de la millor manera possible:”Un ecosistema sostenible gracias a la labor de cientos personas. Una experiencia indescriptible e irrepetible”  En 46 hores i mitja, unes 1.346 persones han explicat  765 contes.

Aquesta edició, la XXIV, ha comptat amb una ingeniosa i divertida novetat: La Noche de las Estrellas Estrelladas on una dotzena de narradors i narradores professionals hem improvitzat a partir de diferents reptes: imatges, dites, paraules obligatòries, música, l’abecedari… En Domingo Chinchilla va filar la primera història i ens va deixar frapats. En Campa passava entre el públic amb una bosseta on hi havia els noms dels estrellats i en Dani de Borron anunciava el repte a realitzar. A mi em feien figa les cames, però us haig de confessar que he gaudit com mai.

De vegades penses: Quin sentit té compartir en un món tan competitiu? I la resposta és senzilla, tenim la infinita necessitat de compartir, de sentir, de ser. Vulnerables, honestos, disposats a jugar i fracassar… deixar de banda les individualitats per ser un equip estrellat.

Vaig sentir una fiblada d’amor per totes i tots ells. Hioki Yoshihira, Pepe Pérez, Elena Pérez Fernández, Alberto Sebastián, José Campanari, Patricia Picazo De Fez, Daniel Muñoz Borron, Patricia McGill, Nieves Pérez Blázquez, Magdalena Labarga, i Domingo Chinchilla cartel-maraton-cuentos--500x700Maraton_estrellados

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s